Gedragsregels
 

 

Gedragsregels
GEDRAGSREGELS VOOR UNIVERSELE ENERGIE CENTRA IN DE HELE WERELD

Dit zijn de algemene statuten te gebruiken door alle centra in de wereld, goedgekeurd door Meester Luong Minh Dang.

DEFINITIE: Dit is een methode om Universele Energie toe te passen als een healing en als een preventief middel om de gezondheid te bevorderen.

CURSUSSEN: In het algemeen zijn de cusrsussen ontworpen om dit middel beschikbaar te maken voor de mensen die er in geïnteresseerd zijn. Wij verschaffen alleen de richtlijnen, en de beoefenaars zijn degenen die beslissen over de effectiviteit van dit onderricht door hun persoonlijke toepassingen.

Wij verplichten ons er voor te zorgen dat de studenten enkele uitgangspunten begrijpen als zij de cursussen volgen:
 
  1. Wij schrijven geen enkele vorm van chemisch middel of medicatie voor en wij leggen geen enkele dieetregel op.
  2. Wij werken als een toevoeging aan de algemeen geldende geneeskunde en wij geven geen adviezen op medisch gebied, zoals het doorgaan met chemotherapie, het ondergaan van een operatie, enz. Wij raden onze cliënten ten sterkste aan om hun arts te raadplegen over deze zaken.
  3. Wij kunnen deze techniek toepassen om andere mensen op hun verzoek te helpen. Als er een verzoek is en wij zijn niet beschikbaar, dan kunnen wij weigeren of wachten tot we beschikbaar zijn. Er is geen verplichting, iemand kan deze techniek eenvoudig voor zijn/haar eigen gezondheid leren, en als hij/zij niemand wenst te helpen dan is dat geen probleem. Hij/zij kan nog steeds energie overdragen voor een effectieve healing.
  4. Wij zorgen er altijd voor dat de studenten begrijpen dat dit geen religie is. Deze methode is een alternatieve manier om de mensheid te helpen een ander aspect van de latente vermogens van het menselijk brein en lichaam te ontdekken. Door de studie en de toepassing ontwikkelen we onze kennis om daarmee een beter inzicht te hebben omtrent het leven vanuit zowel een lichamelijk als een spiritueel perspectief.
  5. Wij bieden deze methode aan alle mensen aan, zonder enig onderscheid naar kleur, ras, religie, geslacht, politieke overtuiging of lichamelijke handicap. Iedereen kan de Universele Energie Healing leren, op die voorwaarde dat hij/zij op zijn minst 14 jaar oud is.
  6. Wij kunnen energie overdragen om iedereen te helpen die hierom vraagt en deze dienst is volledig gratis. Wij stellen geen eisen als mensen ons vragen om een healing door energie over te dragen. 


U.S.A., 10 Mei, 2001

Master Luong Minh Dang
Founder of Mankind-Enlightenment-Love