Algemene Informatie over de Cursussen
 

 

Algemene Informatie over de Cursussen

Hieronder staat informatie over de inhoud,  duur en kosten van de cursussen van ons onderwijs programma. Om in te schrijven voor een vervolgcursus dient het voorafgaande niveau voltooid te zijn. Verdere informatie over data en plaatsen vindt u in de Cursus Agenda.

 

  BASIS NIVEAU  
Inhoud: In het Basis Niveau leert u de locaties en functies van de hoofd energiecentra van het lichaam (chakra's) en een eenvoudige meditatie oefening. Uitgaande van dit concept worden de effecten van energie op uw welzijn uitgelegd. Na de opening van de chakra's zult u energie kunnen geven door middel van uw handen om het lichamelijke, geestelijke en spirituele welzijn van uzelf en anderen te verbeteren. De basis kennis van energie-overdrachts technieken, evenals de eenvoudige meditatie oefening kunnen makkelijk worden ingepast in uw dagelijks leven. Het zal u helpen uw evenwichtige toestand van lichaam, geest en ziel terug te vinden en te stabiliseren, om daarmee gezondheid, geluk en spirituele groei te bereiken.
1 BASIS NIVEAU (Oude Niveaus 1-3, 4, 5)
Duur: 2 dagen
Kosten: 150 €
Voltooid: Certificaat "Basic-Level in Human and Universal Energy"
  MIDDELBARE NIVEAUS  
Inhoud: Het Middelbaar Niveau bestaat uit twee delen, Middelbaar Niveau 1 en Middelbaar Niveau 2. Zij zijn gericht op de mogelijkheden om energie op afstand te geven. Na voltooiing van dit niveau is het niet meer nodig om iemand aan te raken om energie te geven. U leert concentratietechnieken waardoor u kunt beginnen op afstand energie te geven om het welzijn op globaal niveau te verhogen. Teneinde uw vermogen tot concentratie en inzicht te vergroten, zult u een andere meditatie methode leren en antwoorden krijgen over de spirituele achtergronden van dit onderricht.
2 MIDDELBAAR NIVEAU 1​ (Oude Niveaus 5.1, 5.2, 6)
Duur: 2 dagen
Kosten: 300 €
Voltooid: Certificaat "Intermediate-Level 1 in Human and Universal Energy"
3 MIDDELBAAR NIVEAU 2 (Oude Niveaus 7, 7+)
Duur: 2 dagen
Kosten: 300 €
Voltooid: Certificaat "Intermediate-Level 2 in Human and Universal Energy"
  HOGERE NIVEAUS  
Inhoud: Het Hoger Niveau bestaat uit twee delen, Hoger Niveau 1 en Hoger Niveau 2, waarin u zult leren over de effecten van emoties op uw welzijn, over het ontstaan, herkennen en oplossen van emotionele blokkades. Verder zult u leren over het effect hiervan op de menselijke hersenen en het ontdekken, trainen en verbeteren van bepaalde capaciteiten van uw hersenen.
4 HOGER NIVEAU 1 (Oude Niveaus 11, 12, 13)
Duur: 2 dagen
Kosten: 300 €
Voltooid: Certificaat "Advanced Level 1 in Human and Universal Energy"
5 HOGER NIVEAU 2 (Oude Niveaus 13+, 13++)
Duur: 2 dagen
Kosten: 300 €
Voltooid: Certificaat "Advanced Level 2 in Human and Universal Energy"
  SPECIALE NIVEAUS  
Inhoud: De Speciale Niveaus bestaan uit drie delen, Oosterse Filosofie,Spirituele Wetenschap en Spirituele Wetenschap 2. Zij zijn gewijd aan de interactie tussen bewustzijn en economie, mentaliteit en welzijn, spiritualiteit en wetenschap. De studenten zullen een superieure techniek leren voor meditatie, concentratie en energie overdracht, evenals antwoorden krijgen om hun kennis te vergroten over verschillende onderwerpen van de seminars en door deze in de praktijk toe te passen, de kwaliteit van leven en werken voor henzelf en anderen te verbeteren.
6 OOSTERSE FILOSOFIE (Oude Niveaus 16, 17, 18)
Duur: 3 dagen
Kosten: 450 €
Voltooid: Certificaat "Oriental Philosophy in Human and Universal Energy"
7 SPIRITUELE WETENSCHAP 1 (Oude Niveau 19)
Duur: 3 dagen
Kosten: 450 €
Voltooid: Certificaat "Spiritual Science I in Human and Universal Energy"
8 SPIRITUELE WETENSCHAP 2 (Oude Niveau 20)
Duur: 4 dagen (+ onderwijs instructie)
Kosten: 600 €
Voltooid:

Certificaat "Spiritual Science II in Human and Universal Energy"

De bevoegdheid om aan 10 personen het 01HUE Basis Niveau te onderwijzen

 
Wijzigingen voorbehouden.
 
Het originele Programma wordt aangeboden door officieel erkende instructeurs namens de Stichting SHY-Holland. De officieel erkende instructeurs zijn opgeleid door, en hebben een licentie van de Stichting SHY-Holland. De instructeurs bieden het authentieke Human and Universal Energy onderwijs programma aan, als onafhankelijke instructeurs met een persoonlijk registratienummer.

De instructeurs zijn uitsluitend verantwoordelijk voor de materie die in de cursussen onderwezen wordt op basis van hun persoonlijke contractuele relatie met iedere deelnemer.